Arkadaşıma Gönder:

Pek bir şey de yoktu dediğim günde, meğer bayağı bir şey varmış..

Bu mevsim ilk defa gördüğüm kelebekler de var, 2, 4, 6, 22 gibi. 14ncü Yeni Beyazmelek mi ne, onu da ilk defa böyle tam kadraj çektim sanıyorum.. Biraz yırtık pırtık olsa da.. Ayrıca yine 100 ile çektiğim uçağın solunda Kerkenez ve sanıyorum Gökdoğan da kelebekle uğraşırken tepede dolananlardan..

Bu kadar doğa karesinin içinde ortadaki uçak ne derseniz, kısaca anlatayım. Bir hafta on gündür bu uçağı takip ediy...orum, gündüz balkonun üstünden geçse de çeksem diye, ama hep gece çıkıyor yola ya da gece dönüyor. Gittiği yollar da uzun uzun, Arjantin, Afrika, Amerika dolaşıyor. İşte arazide tam beyaz melekleri kovalıyordum, bir uçak geçiyor baktım irice, ama tabii, 100mm lens takılı makinada, gene de son 5-6 aylık uçak çekme merakıma yenilerek doğrulttum makinayı çekiverdim. Eve gelince bir baktım ki, benim 10-15 gündür kovaladığım uçak :)
Özelliği ne derseniz, THY'nin nostaljik olarak boyadığı bir uçak bu, eski THY uçakları deseninde, pijama desenli de deniyor, TC-JNC kuyruk tescilli Airbus A330 uçağı. Bileydim 400'ü takardım :)

 

 



1617*1080px yükledim

Kullanıcı HuSMeNaGa
Image

Müslüman. Son nefeste iman inşallah. Allah'tan başka ilah yoktur. Başka da ilah, put mut tanımam. Hz.Muhammed s.a.v. Allah'ın kulu ve resulüdür. Başka da önder tanımam.

1 Yorum

  1. Image

    Kitap Kapağı gibi olmuş :)) tebrikler agam

İlgili Tespitler